Ο Όμιλος Δημητρίου Δαμάσκου με την πολυετή παρουσία στον χώρο των εκδηλώσεων, διαθέτοντας έμπειρους chef με προτάσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, άριστη ποιότητα υλικών και παρασκευής τους αποκλειστικά στις υπερσύγχρονες κουζίνες του, έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αλλά και το Χρυσό Βραβείο Γεύσης 2019, μπορεί να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών.

Ό Όμιλος διαθέτει στην Βαρυμπόμπη το επιβλητικό 15 στρεμμάτων «Κτήμα Δαμάσκου», έναν κατάφυτο παράδεισο δίπλα στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου με θέα την Πάρνηθα, με φυσικό χλοοτάπητα και αιωνόβιες ελιές, που μπορεί να φιλοξενήσει στον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεις 1.500 καλεσμένων σε Buffet και 3.000 καλεσμένων σε Cocktail. Διαθέτει επίσης την αίθουσα «Άνθεια» που μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις 500 καλεσμένων σε Buffet. Η αίθουσα είναι κλιματιζόμενη, με ηλεκτρικές συρόμενες οροφές και πτυσσόμενους υαλοπίνακες που παρέχουν την δυνατότητα χρήσης της όλες τις εποχές. Το κτήμα διαθέτει τον αδειοδοτημένο από την Μητρόπολη ναΐσκο του Αγίου Γεωργίου για την τέλεση Μυστηρίων.
Ο Όμιλος διαθέτει επίσης στους πρόποδες της Πάρνηθας, μέσα σε καταπράσινο τοπίο, το «Κτήμα Ορεινό» με πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει στον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεις 300 καλεσμένων σε Buffet και κλιματιζόμενη αίθουσα με ηλεκτρικές συρόμενες οροφές και πτυσσόμενους υαλοπίνακες που παρέχουν την δυνατότητα χρήσης της όλες τις εποχές. Το κτήμα διαθέτει τον αδειοδοτημένο από την Μητρόπολη ναΐσκο του Αγίου Σπυρίδωνος για την τέλεση Μυστηρίων. Στον χώρο, διατίθενται και οι αίθουσες «Ίρις» και «Θέτις» χωρητικότητας 300 και 120 καλεσμένων αντίστοιχα.
Η επιμελημένη, απέριττη, διακόσμηση στο αρχοντικό λευκό των κτημάτων και των πολυτελών αιθουσών του Ομίλου Επιχειρήσεων Δημητρίου Δαμάσκου, η γαστρονομική ποικιλία των chef από τις ιδιόκτητες κουζίνες μας, το άψογο επαγγελματικό service, οι επαγγελματίες DJs, όλα σε ένα υπέροχο φυσικό καταπράσινο τοπίο, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Επίσης, ο καθιερωμένος στον χώρο της εστίασης κλάδος D&D Exclusive Catering του Ομίλου Επιχειρήσεων Δημητρίου Δαμάσκου, μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στον χώρο σας, στην αίθουσα, στο κτήμα ή στον χώρο της εκκλησίας που επιθυμείτε.