Η επιμελημένη διακόσμηση στο αρχοντικό λευκό των κτημάτων και των πολυτελών αιθουσών του Ομίλου Επιχειρήσεων Δημητρίου Δαμάσκου, η γαστρονομική ποικιλία των chef από τις ιδιόκτητες κουζίνες μας, το άψογο επαγγελματικό service, οι επαγγελματίες DJs, όλα σε ένα υπέροχο φυσικό καταπράσινο τοπίο, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. O αναγνωρισμένος chef Παναγιώτης Κυρτάτος μαζί με την ομάδα του θα αναλάβει την εκδήλωση σας και θα δημιουργήσει ένα μενού βασισμένο στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις. Ετοιμάζονται όλα από εμάς γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα . Η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας μας. Η εταιρεία μας έχει λάβει πιστοποίηση για τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000:2018 .ΚΤΗΜΑ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
Στην Βαρυμπόμπη βρίσκεται το επιβλητικό 15 στρεμμάτων «Κτήμα Δαμάσκου», ένας κατάφυτος παράδεισος δίπλα στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου με θέα την Πάρνηθα, Μπορεί να φιλοξενήσει στον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεις μέχρι 1.000 καλεσμένων σε Buffet και 2.000 καλεσμένων σε Cocktail. Διαθέτει επίσης την αίθουσα «Άνθεια» που μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις έως και 500 καλεσμένων. Το κτήμα διαθέτει τον αδειοδοτημένο από την Μητρόπολη ναΐσκο του Αγίου Γεωργίου για την τέλεση Μυστηρίων.

www.ktimadamaskou.gr  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6983587977


ΚΤΗΜΑ ΟΡΕΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Στους πρόποδες της Πάρνηθας βρίσκεται το «Κτήμα Ορεινό» .Διαθέτει πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει στον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεις 300 καλεσμένων σε Buffet .Η κλιματιζόμενη αίθουσα που βρίσκεται μέσα στο κτήμα διαθέτει ηλεκτρικές συρόμενες οροφές και πτυσσόμενους υαλοπίνακες που παρέχουν την δυνατότητα χρήσης της όλες τις εποχές. Το κτήμα διαθέτει τον αδειοδοτημένο από την Μητρόπολη ναΐσκο του Αγίου Σπυρίδωνος για την τέλεση Μυστηρίων. Στον χώρο, διατίθενται και οι αίθουσες «Ίρις» και «Θέτις» χωρητικότητας 300 και 120 καλεσμένων αντίστοιχα.

www.ktimaorino.gr ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6983587977