Αξιολογήσεις για το Κτήμα Γάμου Ορεινό στην Πάρνηθα



Natassa
Τοπικός οδηγός · 29 αξιολογήσεις

 Ότι πιο τέλειο και πιο μαγευτικό!!! Τί να πω, για το μέρος; Για τον ιδιοκτήτη; Για τον μέτρ, τον σεφ, την ομάδα του Κτήμα Ορεινό στην Πάρνηθα; Είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους, με το σωστό μέγεθος, τα έχει όλα μέσα. Πολυτέλεια με άριστη αισθητική, καλά μελετημένους χώρους, άψογη ακουστική. Το φαγητό είναι εξαιρετικό (δική τους κουζίνα με διακεκριμένο σεφ), η ποικιλία και η ποιότητα ικανοποιούν ακόμα και τον πιο δύστροπο καλεσμένο. Η οργάνωση και το πακέτο που προσφέρει ο Δημήτρης ο Δαμάσκος με την ομάδα του είναι απλά μοναδικά. Όλοι οι καλεσμένοι είπαν τα καλύτερα λόγια, ενθουσιάστηκαν με τον χώρο, την οργάνωση, το φαγητό, την ευρυχωρία. Άπλετο πάρκινγκ, με φύλακα καθ' όλη τη διάρκεια της δεξίωσης. Α και... προτιμήστε να τελέσετε το μυστήριο στο εκκλησάκι του κτήματος: Μαγευτικό σκηνικό σε έναν πανέμορφο κήπο, στη δροσιά του βουνού, με τους καλεσμένους να μην ταλαιπωρούνται καθόλου, αφού άλλοι πάνε κοντά στην τελετή, άλλοι κάθονται στο τραπέζι τους, άλλοι στον κήπο, και δεν πρέπει να τρέχουν αλλού για την εκκλησία αλλού για τη δεξίωση. Μετράει πολύ αυτό στο πόσο ικανοποιημένοι μένουν και δεν υπάρχει γκρίνια και ταλαιπωρία. Για το ζευγάρι είναι επίσης τέλεια επιλογή, αφού όλα είναι μαζί, ένας στολισμός που μένει στο ίδιο μέρος, και γενικά είναι ότι καλύτερο. Αν ξανακάναμε το γάμο μας, πάλι το Κτήμα Ορεινό θα επιλέγαμε με κλειστά μάτια. Εμείς και οι καλεσμένοι μας περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά, χάρη στον επαγγελματισμό, την οργανωτικότητα και την αγάπη στη λεπτομέρεια της ομάδας του Κτήμα Ορεινό. Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!! Δημήτρη, Στάθη, ομάδα Κτήμα Ορεινό, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!


Κάναμε το γαμο και την βάφτιση της κορης μας στο Κτήμα Ορεινό και αυτό που θέλω να πω είναι ΟΛΑ ήταν τέλεια. Το φαγητό είναι εξαιρετικό. Το κτημα παρα πολυ όμορφο με εκκλησάκι, πισίνα και γρασίδι, αλλα αυτό που κάνει το κτήμα πραγματικά ξεχωριστό είναι οι άνθρωποι που το δουλεύουν : ο Δημήτρης ο ιδιοκτήτης ευγενεστατος και συνεργασιμος, ο maitre ο Στάθης επαγγελματίας και επίσης πολύ ευγενικός και το προσωπικό εξαιρετικο. Οι καλεσμένοι έμειναν ευχαριστημένοι. Πραγματικά αυτή τη σημαντική μερα για εμάς ολοι δούλεψαν σκληρά και θέλουμε να πούμε πολυ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε ολη την ομάδα του κτήματος.

Οποίος επιθυμεί να κάνει γάμο ή βάφτιση απλά επιλέξτε αυτο το κτήμα, και αυτη τη μερα θα την θυμάστε για πάντα


Ψαχνωντας να βρουμε χωρο για το γαμο μας απο κριτικες πεσαμε πανω στο Κτημα Ορεινο. Απο την αρχη γνωριζοντας τον Δημητρη μας αρεσε πολυ ο τροπος του και η ειλικρινεια του, οταν δοκιμασαμε το φαγητο πραγματικα δεν ειχαμε φαει καλυτερο σε γαμο και γι'αυτο χωρις πολυ σκεψη μετα απο μια μερα το κλεισαμε. Κατα τη διαρκεια της συνεργασιας μας αλλα ειδικα την ημερα του γαμου στις 31/8/19 δεν εχω λογια να περιγραψω το ποσο τελεια περασαμε. Δεν ασχοληθηκαμε με τιποτα, ησασταν εκει για ολα. Οι καλεσμενοι παθανε πλακα μας ελεγαν οτι δεν εχουν παει σε τοσο ωραιο γαμο, απο φαγητο, μουσικη, εξυπηρετηση... Για τον μετρ το Σταθη τι να πω μας φερθηκε σαν δικος μας ανθρωπος μας επερνε ολο το αγχος που ειχαμε φοβερος Επαγγελματιας.
Θα μπορουσα πολλα να γραφω ακομα....
Σας ευχαριστουμε παρα πολυ για ολα Δημητρη, Σταθη και Χαρη και ολη την ομαδα σας, ησασταν η καλυτερη επιλογη μας συγκινησατε για το ενδιαφερον και μας κανατε να νιωσουμε υπεροχα παρα το μεγαλο αγχος. Εις το επανειδην
Ελενα και Νικος

MARILETA PANETSOU
1 αξιολόγηση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ.... ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΧΕ ΟΝΕΙΡΟ....
ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ!!!
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΙΡΙΣ"....... ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!! Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ...Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ!!! ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ!! ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ! ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ....ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ..ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ!! ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.. ΣΤΟ "ΚΤΗΜΑ ΟΡΕΙΝΟ"ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ, ΤΟΝ ΧΑΡΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...