Μερικές από τις αξιολογήσεις των ζευγαριών στο Google για το Κτήμα Ορεινό στην Πάρνηθα
πριν από έναν μήνα- Ότι κ να πω θα είναι λίγο....τα φαι υπέροχο η εξυπηρέτηση απίστευτη ο υπεύθυνος εξαιρετικός επαγγελματίες!! Ο χώρος μικρός μαζεμένος κ τέλεια οργανωμένος η τιμές αρκετά καλες....τεράστιο πάρκινγκ! Δεν έχω τπτ αρνητικό!


Natassa
Τοπικός οδηγός · 29 αξιολογήσεις

 Ότι πιο τέλειο και πιο μαγευτικό!!! Τί να πω, για το μέρος; Για τον ιδιοκτήτη; Για τον μέτρ, τον σεφ, την ομάδα του Κτήμα Ορεινό στην Πάρνηθα; Είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους, με το σωστό μέγεθος, τα έχει όλα μέσα. Πολυτέλεια με άριστη αισθητική, καλά μελετημένους χώρους, άψογη ακουστική. Το φαγητό είναι εξαιρετικό (δική τους κουζίνα με διακεκριμένο σεφ), η ποικιλία και η ποιότητα ικανοποιούν ακόμα και τον πιο δύστροπο καλεσμένο. Η οργάνωση και το πακέτο που προσφέρει ο Δημήτρης ο Δαμάσκος με την ομάδα του είναι απλά μοναδικά. Όλοι οι καλεσμένοι είπαν τα καλύτερα λόγια, ενθουσιάστηκαν με τον χώρο, την οργάνωση, το φαγητό, την ευρυχωρία. Άπλετο πάρκινγκ, με φύλακα καθ' όλη τη διάρκεια της δεξίωσης. Α και... προτιμήστε να τελέσετε το μυστήριο στο εκκλησάκι του κτήματος: Μαγευτικό σκηνικό σε έναν πανέμορφο κήπο, στη δροσιά του βουνού, με τους καλεσμένους να μην ταλαιπωρούνται καθόλου, αφού άλλοι πάνε κοντά στην τελετή, άλλοι κάθονται στο τραπέζι τους, άλλοι στον κήπο, και δεν πρέπει να τρέχουν αλλού για την εκκλησία αλλού για τη δεξίωση. Μετράει πολύ αυτό στο πόσο ικανοποιημένοι μένουν και δεν υπάρχει γκρίνια και ταλαιπωρία. Για το ζευγάρι είναι επίσης τέλεια επιλογή, αφού όλα είναι μαζί, ένας στολισμός που μένει στο ίδιο μέρος, και γενικά είναι ότι καλύτερο. Αν ξανακάναμε το γάμο μας, πάλι το Κτήμα Ορεινό θα επιλέγαμε με κλειστά μάτια. Εμείς και οι καλεσμένοι μας περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά, χάρη στον επαγγελματισμό, την οργανωτικότητα και την αγάπη στη λεπτομέρεια της ομάδας του Κτήμα Ορεινό. Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!! Δημήτρη, Στάθη, ομάδα Κτήμα Ορεινό, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!


 πριν από 2 εβδομάδες- Κάναμε το γαμο και την βάφτιση της κορης μας στο Κτήμα Ορεινό και αυτό που θέλω να πω είναι ΟΛΑ ήταν τέλεια. Το φαγητό είναι εξαιρετικό. Το κτημα παρα πολυ όμορφο με εκκλησάκι, πισίνα και γρασίδι, αλλα αυτό που κάνει το κτήμα πραγματικά ξεχωριστό είναι οι άνθρωποι που το δουλεύουν : ο Δημήτρης ο ιδιοκτήτης ευγενεστατος και συνεργασιμος, ο maitre ο Στάθης επαγγελματίας και επίσης πολύ ευγενικός και το προσωπικό εξαιρετικο. Οι καλεσμένοι έμειναν ευχαριστημένοι. Πραγματικά αυτή τη σημαντική μερα για εμάς ολοι δούλεψαν σκληρά και θέλουμε να πούμε πολυ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε ολη την ομάδα του κτήματος.

Οποίος επιθυμεί να κάνει γάμο ή βάφτιση απλά επιλέξτε αυτο το κτήμα, και αυτη τη μερα θα την θυμάστε για πάντα