Ένας παραμυθένιος Γάμος ,μία υπέροχη Βάπτιση , ένα καταπληκτικό  πάρτι …..καλώς ήρθατε στο Κτήμα Ορεινό στην Πάρνηθα!

Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στους πρόποδες της Πάρνηθας όπου τα χρώματα από το πράσινο του βουνού , τα πολύχρωμα λουλούδια και τα αρωματικά βότανα δένουν αρμονικά δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης των ονείρων σας .

Το Kτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα και 300 άτομα σε περίπτωση βροχής σε στεγασμένο χώρο σε περίπτωση βροχής στον ίδιο χώρο του κτήματος και όχι σε κάποια άλλη αίθουσα γάμου . Στο κτήμα ορεινό απλά συνεχίζουμε την δεξίωση κλείνοντας τις οροφές χωρίς να σας αλλάξουμε τον χώρο που έχετε επιλέξει ή να σας βάλουμε κάτω από τέντες .

Στον χώρο του κτήματος έχουμε δημιουργήσει μία Αίθουσα πολυτελείας με ανοιγοκλεινόμενες οροφές και τζαμαρίες δίπλα στην Πισίνα που σε περίπτωση κακοκαιρίας κλείνουν και συνεχίζεται η δεξίωση χωρίς κανένα πρόβλημα .Μπορεί να λειτουργήσει χειμώνα και καλοκαίρι αφού διαθέτει κλιματισμό .

Το κτήμα δεξιώσεων διαθέτει τον αδειοδοτημένο από την Μητρόπολη ναΐσκο του Αγίου  Σπυρίδωνα για την τέλεση Μυστηρίων.   

Ιεράς Μητροπόλή Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Τηλέφωνο 2102388398 .

Η πρόσβαση στο είναι πολύ εύκολη από εθνική οδό και οι καλεσμένοι σας μόλις έρθουν θα βρουν ένα άνετο φυλασσόμενο parking .